Annons
Annons


Vårt sovrum


Tavla av Annaleena Leino. 60-talslampor i mässing inköpta på Sjöström Antik. Sidobord i glas Sander från Massproductions. Pläd Promenade au Faubourg från Hermès. Bordsspegel från New Works. Rund spegel från House Doctor. Lakansetet kommer från Frette och är inköpt på NK.

Turen har kommit till att titta lite närmare på vårt sovrum. Jag älskar det här rummet för att det är  så lugnt och rofyllt, precis som ett sovrum ska vara i min mening. Väggarna är målade i Skimming Stone från Farrow & Ball och den heltäckande mattan på golvet går precis ton i ton, vilket jag ser till att våra lakan nästan alltid gör också. I kontrast till detta står en platsbyggd garderobsvägg inmålad i en brunsvart färg.

Annons

För mer information om sakerna som syns i bild, se bildtexterna.

Hela reportaget från vår lägenhet hittar ni här.

Garderoberna är målade i en brunsvart kulör som kontrasterar mot den i övrigt ljusa inredningen. Stolen är en Cherner Side Chair i böjträ av valnöt. Resegarderob från Louis Vuitton.

Denna bild är tagen i ett annat sovrum i lägenheten. Golvlampa Tab F från Flos intill stor puff i fårskinn från Nature’s Collection inköpt via Annaleena Interiors. Gardiner från My Window och tapet med palm-mönster från Bohem. Vintage resekoffertar från Louis Vuitton.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar