Annons
Annons


Vårt kök


Bilderna från vårt kök publicerades aldrig i tidningen men efter att de synts online och på min Instagram (@claesdaleninteriors) har jag fått lite frågor kring dem. Dessutom tycker jag de är så fina att jag vill lyfta de här en gång extra.

Annons

Köket är egentligen ett ganska klassiskt arbetskök med platsbyggda skåp, patinerade bänkar i carraramarmor och en gedigen köksö i mitten. Jag gillar verkligen den grunden och den passar jättefint in i våningens övriga arkitektur, men för att väga upp mot det klassiska har jag infört lite modernare detaljer som jag tycker bryter av fint. Ett exempel på det är Glo-Ball från Flos som hänger som en svävande sfär ovan köksön. Se mer av köket nedan och för detaljer se bildtexterna.

Hela reportaget hittar ni här.

Taklampa Glo-Ball från Flos. Vattenkokare på spisen från Alessi. Vas formgiven av Carina Seth Andersson för Skruf/Hope. Ljusstaken i form av en apa från Geco. Under köksön står ett drinkset i nätad krom från 60-talet tillsammans med en vintage champagnekylare inköpt på Sjöström Antik. Antika kristallkaraffer på bricka i krom från Alessi. Foto av David La Chapelle. Köket är målat i S 2502-Y.

Porslinstallrikar på vägg från Fornasetti. Tekoppar ur serien Mosaique au 24 från Hermès. Lampetten kommer från Lineaire. Växten är ett skott från en Mimosa.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar