Annons
Annons


Uppdatering från vindsprojekt


Som jag har nämnt i tidigare inlägg arbetar jag just nu tillsammans med Planoform med ett stort projekt i stan. Det är en fantastisk vindsvåning som totalrenoveras. I det här inlägget kan ni läsa mer om uppdraget och visionerna med våningen, men i detta inlägg tänkte jag istället bjuda på lite bilder bakom kulisserna på renoveringen!

Annons

I vardagsrummet finns ett stort glasparti som vetter ut mot en terrass med utsikt över hela stan. De vinklade fönstren ovanför skjutpartiet ger en härlig ateljékänsla.

Skjutdörrarna var några år gamla och lite slitna, men istället för att byta ut dem till nya fick de nytt liv med en mörkgrå matt färg. Ett effektfullt och ekonomiskt sätt att få dem att kännas som nya. Tre nya takfönster har också fällts in i vardagsrummet.

Bild som visar de tre nya takfönstren i vardagsrummet. Dessa gjorde självklart rummet ännu ljusare och förstärkte verkligen ateljékänslan.

Den blivande matsalen ligger i öppen planlösning med vardagsrummet.

Detta är platsen för köket. Här ska ett fullutrustat kök från Binova installeras med en stor köksö i mitten.

Våningen har fått helt nya golv. På bilden möter ekparkett i Chevron-mönster detaljer i kolmårdsmarmor som återfinns runt den öppna spisen, vid terrassen och i hallen.

Del av blivande master bathroom.

Sneak peek på färg- och materialval till badrummen.

 


1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar