Annons
Annons


Uppdatering från Gotland


Havet och Högklint som närmaste granne

Jag har precis spenderat två veckor på Gotland. Mycket av min tid på ön gick åt till att arbeta med det hus jag berättat om tidigare.

När jag kom ner hade hantverkarna precis avslutat sitt jobb i huset, så interiört är allt stort jobb nu färdigt. Det som återstår nu är en del fasadarbete och självklart inredning. Mycket av de möbler jag har beställt har redan börjat komma, så i ett senare inlägg kommer jag att visa lite av det. Nedan bjuder jag på några detaljbilder från huset.

Annons

Huset är byggt 1932 och så många originaldetaljer som möjligt har självklart sparats

Snickerier och dörrar målade i Alcros ”Fjäder”, väggar målade i ”Krita”

Kök tillverkat av Wisbykök med bänkskiva av gotländsk kalksten och handmålade grågröna luckor

Innertaket på ovanvåningen öppnades upp till nock och många spännande och vackra former framträdde

Fantastisk utsikt från ett av sovrummen


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar