Annons
Annons


Studio


Jag har nyligen tillsammans med Madeline Asplund Klingstedt övertagit en lokal på Karlavägen i Stockholm. Tanken är att detta ska bli vår gemensamma inredningsstudio. Vi kommer fortfarande ha våra separata verksamheter men lokalen kommer vi att dela på och använda som kontor, besökslokal och showroom. Tanken är att vi också ska kunna visa upp och sälja våra respektive varumärken här, Lineaire och Livrest.

Annons

Detta är verkligen vår drömlokal. En liten men väldigt välplanerad hörnlokal med enorma fönsterpartier i två väderstreck. Dessutom ligger den strategiskt väldigt bra för oss, i ett område där många av våra kunder finns. Som ni ser på bilderna har vi en del jobb framför oss. Men det roliga med det är att vi verkligen får chansen att sätta vår egen prägel på lokalen!

Ni kommer kunna följa utveckling både här och via min Instagram @claesdaleninteriors, samt självklart i Madeleines kanaler. Vi ska bygga platsbyggd förvaring, lägga nya golv, renovera alla ytskikt, göra en ny gäst-wc samt installera ett pentry. Vi ska försöka involvera er i så mycket så möjligt!

Just nu sitter vi och arbetar med ett moodboard som vi kommer kunna visa er lite längre fram. Själva planeringsfasen är väldigt viktig för oss då vi verkligen vill få till en studio vi kommer trivas i länge och som reflekterar vår estetik på ett bra sätt. Därför kommer vi vara väldigt noga med vilka hantverkare och leverantörer vi samarbetar med, och varje material, färg och möbel kommer att avvägas noggrant.

 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar