Annons
Annons


Skiss på lokalen


Jag tänkte jag skulle visa er en enkel skiss över planlösningen på min och Madeleines studio. Lokalen består av ett stort rum med fönster i två väderstreck och en entré på hörnet. I detta rum ska vi få plats med arbetsyta, massvis med förvaring och ett litet pentry. I mitten av rummet tänker vi oss ett stort arbetsbord med plats för oss och våra kunder. Längs med väggarna bygger vi platsbyggd förvaring hela vägen upp till tak. Eftersom takhöjden är hela 3,5 meter kommer dessa väggar kunna sluka mycket. Inbyggt längs med ena väggen kommer vi också att kunna inhysa ett kitchenette.

Annons

I bakkant av lokalen finns just nu ett förråd/garderob och en gäst-wc. Detta utrymme kommer vi att blåsa ut till ett enda rum ock skapa ett större och lyxigare powder room som ni ser på bilden ovan.

En skiss på en möjlig lösning för vårt powder room. Ett stort platsbyggt tvättställ i sten med en blandare från Dornbracht av modellen Vaia. I detta alternativ är vreden till blandaren inskissade på tvättställets kant.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar