Annons
Annons


Projektuppdatering


Jag har varit dålig på att berätta om mitt arbete och mina pågående projekt. Jag har förstått att många är intresserade att veta mer om de renoveringar och inredningar jag driver, så jag tänkte att jag skulle bli bättre på det. Dock är det så att många av de uppdrag jag har är av ganska stor karaktär vilket betyder ganska långa processer och tidsplaner. Det finns därför inte alltid jättemycket intressant att skriva om, men jag ska göra mitt bästa för att involvera er mer i det jag tror ni är intresserade av.

Annons

Just nu arbetar jag bland annat med totalrenoveringen av en stor vindsvåning på Östermalm, för vilken jag har tagit fram konceptet för både den fasta och lösa inredningen. I detta projekt jobbar jag ihop med Planoform som bland annat levererar högkvalitativa och väldesignade lösningar för kök, badrum och garderober.

Våningen är belägen i ett fantastiskt fint 40-talshus med många tidstypiska detaljer. Samtidigt gillar mina kunder modern och exklusiv design, gärna med en italiensk stil eller internationell känsla. Utmaningen i detta projekt blev därför att skapa ett koncept som får dessa två världar att gifta sig. Här har jag satt ihop lite bilder på de material och färger som är grunden i interiören, samt möbler och detaljer som representerar den stil jag försöker skapa.

 

 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar