Annons
Annons


Poltrona Frau på Kasthall


Möbler från Poltrona Frau i fint sällskap av Kasthalls matta Stubb. Bild via Kasthall.

I veckan var jag inbjuden till en inspirerande frukost på Kasthall. Förutom det fantastiska arbete Kasthall gör med sina egna mattkollektioner, arbetar man även aktivt med samarbeten med andra varumärken som delar Kasthalls värden och uttryck. Detta gör att det alltid är lika kul att komma in i deras showroom, då något annat spännande varumärke oftast är på besök.

Annons

Just nu presenterar man en utställning tillsammans med det anrika italienska möbelföretaget Poltrona Frau. Förutom att känna och klämma på möblerna i utställningen var det väldigt kul att få höra mer om detta företag som jag tidigare inte varit så bekant med. Det jag främst tar med mig från morgonen är det skickliga hantverket, de högkvalitativa materialen och den kompromisslösa designen. Gillar man skinn, vilket jag verkligen gör, så är det också lätt att falla för Poltrona Frau. Varumärket har nämligen en fantastisk kollektion av skinn i olika utföranden, behandlingar och färger.

Mattan Moss från Kasthall i favoritfärgen Olive Green tillsammans med textilpuffar från Poltrona Frau. Bild via Kasthall.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar