Annons
Annons


Oscar Properties Gasklockan


Första pressbilderna inifrån Oscar Properties projekt Gasklockan släpptes idag. Här ett sovrum i varma toner med djupa fönsternischer och milsvid utsikt.

Tidigare idag var jag inbjuden till en lunch hos Oscar Porperties. Under lunchen presenterade man projektet Gasklockan. Efter närmare tio år av förberedelser börjar man sakta närma sig byggstart och idag släppte man de första pressbilderna inifrån Gasklockan.

Annons

Gasklockan är verkligen ett fascinerande projekt och när byggnaden står klar kommer den att vara ett nytt landmärke i Stockholm, skapat av arkitektkontoret Herzog & de Meuron. Utifrån sett kommer Gasklockan att bli en imponerande byggnad med en gnistrande fasad av glastegel och hela 90 meter högt. Inuti finner man dock varma och personliga bostäder som bjuder på både villakänsla och oslagabara utsikter över Stockholm. Och som alltid i Oscar Properties projekt är materialvalen både spännande och högkvalitativa. Man har även lagt stor vikt vid offentliga ytor och en skräddarsydd boendeservice.

Projektet byggstartas senare i år och inflytt är beräknad till 2022.

Vertikala linjer, spännande materialval och varma toner präglar bostäderna i Gasklockan. Här ett kök där finishen på underskåpen är inspirerad av fasadens gnistrande och föränderliga uttryck.

Badrum med stora block natursten, generös spegelvägg och vackert släpljus.

Fasaden bekläds i en unik sammansättning glastegel som reflekterar solens strålar och får byggnaden att komma till liv.

Gasklockan blir ett nytt arkitektoniskt landmärke i Stockholm. Här sedd söderifrån.

Lägenheterna har slående utsikter över Stockholm och tack vare arkitekturen är alla hem insynsskyddade.

Idag lanserar Oscar Properties även en digital produkt- och tjänsteplattform kallad Oscar Properties World. Plattformen skräddarsys inför varje projekt och kommer bli en viktig del av boendeupplevelsen i Gasklockan, men redan från och med i år får boende i andra projekt ta del av plattformen.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar