Annons
Annons


Ny pläd från Nina Kullberg


Som jag flera gånger har nämnt här så älskar jag vackra plädar i härliga kvaliteter. Jag har tidigare gett er mina bästa tips, men nu har jag hittat en ny favorit som precis har fått flytta hem hos mig!

Annons

Pläden kommer från det svenska varumärket Nina Kullberg och är en lyxig ullpläd med precis rätt tjocklek och väldigt vacker lyster som ni ser på bilderna. Perfekt i soffan under de kalla månaderna, men fungerar också fint som ett nätt överkast vid fotänden på sängen. Jag föll för den grå pläden ”Milano” med dess fina mönsterkombination av räta och cirkulära linjer.

Nina Kullbergs plädar tillverkas i Florens i en liten familjeägd fabrik i 100 % ull. Nyligen släpptes också en kollektion med broderade kuddar som ni kan se närmare på här.

Mitt senaste tillskott till hemmet är denna vackra pläd, Milano från Nina Kullberg.

Plädarna som tillverkas i 100% ull i Italien görs också i en vacker beige kulör.

 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar