Annons
Annons


Min vecka i Miami


I förra veckan kom jag hem från en vecka i Miami. Jag älskar den staden och särskilt vintertid är Miami en så skön kontrast mot vardagen i Stockholm. I veckan kommer min guide till Miami att publiceras här på Residence, men så länge bjuder jag på lite privata bilder från min vistelse. Denna gång bodde vi på The Miami Beach Edition och Soho Beach House, två hotell jag verkligen kan rekommendera. Resten av mina tips hittar ni som sagt i guiden, jag meddelar när den finns ute!

Annons

En del av loungen på The Miami Beach Edition.

Lobbybaren på The Miami Beach Edition.

Poolkanten på Soho Beach house är klädd i ett vackert mönster av två olika marmorsorter.

Drinkskåpet på vårt rum på Soho Beach House.

Damien Hirt’s konstverk ”Gone but not Forgotten”, utställt på hotellet Faena.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar