Annons
Annons


Middag med Bang & Olufsen


Jag under middagen tillsammans med Sebastian Magnani som är marknadschef på Eklund Stockholm New York.

I förra veckan var jag inbjuden till en middag med Bang & Olufsen tillsammans med ett trettiotal andra inredare, stylister och inredningsintresserade. Middagen hölls i den fina matsalen på Alma och tillsammans med teamet från Bang & Olufsen hade vi en riktigt trevlig kväll.

Annons

Generellt är jag inte så teknik-intresserad och jag brottas ofta med att få in nödvändig teknik som TV och musiksystem i mina projekt utan att förstöra inredningen. Men när det gäller Bang & Olufsen har man inte riktigt det problemet. Deras produkter är så väldesignade att de faktiskt kan tillföra till estetiken i en interiör. Många av deras högtalare är som vackra skulpturer som man snarare vill visa upp än gömma bort. Kolla till exempel in deras nya kollektion Harmonies inspirerad av naturen!

 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar