Annons
Annons


Makeover sovrum


I lägenheten intill Karlaplan som jag tidigare visat lite köksbilder från, arbetar jag samtidigt med de andra rummen. I sovrummet har jag hittills låtit målat om väggar, tak och snickerier. Längs med ena kortsidan av rummet finns dock en garderobsvägg som är ganska tråkig. Min första idé var att riva den och ersätta den med nya, platsbyggda garderober. Dock rymdes inte det inom budget så jag fick tänka om och hitta ett annat alternativ.

Annons

Lösningen blev att täcka in de befintliga garderoberna med gardinvåder. Jag tog hjälp av Gotain som bland annat har en fantastisk militärgrön sammet i sitt sortiment. Lösningen blev enkel, snabb, prisvärd och tillförde verkligen något extra till rummet. Bilder på före och efter ser ni nedan.

En tråkig, men välbyggd, garderob med skjutdörrar i sovrummets ena ände.

Garderobens fabriksmålade skjutdörrar har en gulaktig tråkig nyans. Dessutom Är varken skenan i golv eller gliporna på sidan särskilt snygga.

Detaljbild på resultatet. Det vackra grågröna sammetstyget från Gotain gör verkligen sitt jobb – skymmer den fula garderobsväggen och tillför både värme och karaktär till rummet.


1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar