Annons
Annons


Le Cou Cou


Matsalen på Le Cou Cou. alla bilder via Roman and Williams.

När jag var i New York förra hösten bodde jag på det då nyöppnade hotellet 11 Howard i Soho. Jag älskade det hotellet – perfekt läge, bra service, snygg lobby och fint inredda rum.

En annan väldigt bra sak med 11 Howard är att den prisbelönta restaurangen Le Cou Cou ligger i hotellets bottenvåning. Förutom ett fantastiskt franskt kök bjuder Le Cou Cou på en väldigt tilltalande och vacker miljö. Inredningen känns elegant och glamorös trots många rustika och industriella inslag. En kombination som resulterat i en väldigt trivsam interiör. Trots att jag denna gång bor på ett annat hotell kommer jag se till att hinna med en frukost, lunch eller middag här innan jag åker hem.

Annons


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar