Annons
Annons


Lansering av Livrest


Igår lanserade jag mitt eget varumärke Livrest. Det här är något jag har jobbat med parallellt med mina inredningsprojekt det senaste året och igår var det alltså äntligen dags för lansering.

Den första kollektionen består av bokstativ som är tillverkade i tre olika träslag; valnöt, körsbär och svartbetsad ask. Alla bokstativ är handgjorda i Sverige och kommer i ett tygklätt fodral som man kan förvara det i när man inte använder det. Se mer av produkterna och lär känna varumärket på Livrest.se.

Annons

Lanseringen hölls i den vackra matsalen på Bukowskis som Ilse Crawford har inrett. Den fantastiska maten stod Villa Elfviks Strand för och på plats fanns ett härligt gäng inredare, bloggare och redaktörer. Tack till alla som kom och alla som hjälpte mig att göra denna lansering så lyckad.

 

 

 


1 kommentar | Translate

 


Annons


Laddar