Annons
Annons


Kuddar från Gotain


Jag har i flera av mina projekt beställt gardiner från Gotain. Bland annat erbjuder de sammetsgardiner som enligt mig är helt oslagbara. Jag har tidigare skrivit om de här i bloggen, och de har en fantastisk kvalité med en otroligt mjuk känsla.

Annons

Härom veckan släppte man en ny produktlinje med dekorationskuddar. Kuddarna finns i flera olika format och görs i både en tjock och lyxig linneväv samt det fantastiska sammetstyget som gardinerna även görs i. Jag älskar att man nu kan mixa och matcha gardinerna med dekorationskuddarna och på det sättet fånga upp en färg eller ett material i olika delar av inredningen. Allra mest gillar jag den cylinderformade kudden, en ovanlig men väldigt användbar modell som exempelvis passar fint i sängen, på en daybed, eller som här i bilden ovan i en fåtölj.

Bilderna här är fotade i mitt eget hem och på just dessa syns bara kunddarna i linne, men gå in på Gotains hemsida för att se bilder på dem i sammetstyg.

 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar