Annons
Annons


Katja från Kasthall


Idag var jag förbi Kasthall för att inhandla en matta åt en kund jag jobbar för. De har så många fantastiskt fina mattor, så här hittar man oftast vad man behöver. Dessutom har Kasthall i deras showroom alltid en trevlig utställning tillsammans med något spännande möbelvarumärke, så det finns alltid något nytt att inspireras av.

Annons

Just denna gång föll valet på en ganska neutral men elegant matta i en sobert ljusgrå färg. Dock kunde jag inte låta bli att stanna och titta lite extra på min favoritmatta, Katja. Katja är en handtuftad matta med ett starkt uttryck. Jag älskar hur dess lekfulla mönster påminner om ett korallrev. På bilderna här syns den i färgen Cloudy Grey men den finns också i två andra fina färger. En dag hoppas jag kunna få in den i något projekt där den passar!


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar