Annons
Annons


Houses that we dreamt of


I julklapp önskade jag mig som alltid ett antal fina och inspirerande coffee table böcker. En sådan som jag till min glädje också fick var boken Houses that we dream of som nyligen gavs ut av förlaget Rizzoli. I boken får man en unik inblick i ett antal av paret Delphine och Reed Krakoffs hem, som de också själva har designat och inrett.

Annons

Så jag tänkte att vi börjar året med att titta in i parets hem i Connecticut som under hösten även visades i Architectural Digest. Detta hem inspirerar mig mycket eftersom grunden genomgående är vit och ljus, men man har ändå lyckats skapa en ombonad och varm känsla. Favoritrummet i huset är tveklöst biblioteket ovan. Att ha ett rum som detta att samla sina mest inspirerande böcker och magasin i är en riktig dröm för mig.

Alla bilder är fotograferade av Ivan Terestchenko.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar