Annons
Annons


Hotel Mama i Palma


Jag har varit hemma i Stockholm hela påsken och firat med familj och vänner. Sköna dagar med fint väder, trevliga middagar och lite planerande inför våren.

Jag har ett ganska fullt schema denna vår med mina projekt, en del resor och en kommande lansering som jag kommer kunna berätta mer om lite senare i april. Så i vår blir det nog svårt, men hade jag haft några dagar över hade jag mer än gärna tagit en sväng ner till Palma för att besöka det nya Hotel Mama.

Annons

Hotellet är inrett av den franske inredningsdesignern Jacques Grange och ser av bilderna att döma väldigt trevligt ut. Gedigna material, vackra mönster, oväntade färgkombinationer och en fantastisk grundarkitektur gör detta till Palmas mest spännande hotell just nu. Dessutom tror jag att den japanska restaurangen i hotellets gatuplan är väl värd att besöka.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar