Annons
Annons


Drömbostäder i Lissabon


I somras var jag några dagar i Lissabon och blev helt förälskad i staden direkt. Lissabon är fantastiskt på så många sätt. Här finns otrolig arkitektur, slående utsikter, skönt klimat och massor av restauranger, butiker, museum, parker och platser att upptäcka. Frågar ni mig så är en resa till Lissabon ett mycket roligare alternativ än en weekend i Barcelona.

Annons

Just nu händer mycket i staden och förutom att nya butiker och restauranger öppnar var och varannan dag så händer också mycket i bostadsbranschen. Ett av de sista uppdragen jag var involverad i när jag jobbade på Alexander White var att ett fantastiskt projekt i Lissabons historiska område Alfama. Här återfinns palatset Santa Helena som har anor sedan 1500-talet och just nu är under utveckling till att bli ett unikt bostadshus.

Jag älskar den genuina och oförstörda atmosfären i Lissabon, därför uppskattar jag den varsamma restaurering som görs av denna ikoniska byggnad. Med stor hänsyn till byggnadens historia och identitet kommer den att förädlas till ett bostadshus som inhyser 21 moderna lägenheter i alla möjliga storlekar. De flesta lägenheterna har fantastiska utsikter över staden och floden, och vissa har även privat trädgård och pool. Eftersom palatset har byggts i etapper så har alla lägenheter olika uttryck och attribut, vilket gör att varje bostad blir unik.

Projektet är nu lanserat och försäljningen sker via Alexander White. Läs mer om projektet och se fler bilder här.

Alla bilder via Alexander White.

 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar