Annons
Annons


Den perfekta korgstolen


Som nämnt tidigare är jag mitt uppe i arbetet att hitta möbler till det sommarhus på Gotland som jag jobbar med. En möbel som jag tidigt visste att jag behövde till huset var en korgstol. Korgstolar är för mig en riktig nyckelmöbel i ett sommarhus. Att hitta den rätta har dock inte varit helt lätt. Många korgstolar görs nämligen med en stomme av bambu som gör att stolen känns lite för exotisk och krockar med det uttryck jag försöker skapa i huset.

Annons

Till slut hittade jag dock den perfekta varianten via Artilleriet. Den fransk-afrikanska korgstolen Malawi är handtillverkad och har med sin stomme av trä och sin vackert flätade rotting helt rätt uttryck. Stolen kommer säkerligen att bli en favorit i huset.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar