Annons
Annons


Coqui Coqui Izamal


Jag befinner mig på Gotland och firar jul. Vi har helt fantastiska och lugna dagar här, men kan ändå inte hjälpa att jag drömmer lite om en resa till varmare klimat.

För ett par år sedan var jag i Tulum i Mexico. Vi bodde då på Coqui Coqui och fullkomligt älskade både platsen och hotellet. Tyvärr har ägarna nyligen stängt ner det populära hotellet i Tulum, men istället har man nu öppnat ett nytt i staden Izamal. Hotellet är deras sjätte i Mexico och givet bilderna på deras hemsida är det lika vackert som deras andra. Jag gillar färgerna, den avslappnade känslan och det genuina och tidlösa utryck man har lyckats skapa.

Annons

Hit skulle jag med andra ord inte ha något emot att resa när tid ges. Snart öppnar man även Coqui Coqui på Bora Bora, vilket blir ägarnas första hotell utanför Mexicos gränser och säkert det också väl värt ett besök.

Alla bilder via Coqui Coqui.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar