Annons
Annons


Collected by The LIne


Apartment by The Line. Bild via Le Petit Monde A.

Varje gång jag är i New York ser jag till att titta in på Apartment by The Line som är The Line‘s inrednings- och livsstilsbutik mitt i Soho. Butiken är inredd som ett riktigt hem och är verkligen inspirerande. Många saker känner man igen eftersom en stor del av sortimentet består av kända skandinaviska märken, men man har också en kollektion med handplockade, unika möbler och inredningsdetaljer.

Annons

Denna kollektion kallas Collected by The Line och det är just dessa saker jag tycker är extra kul att titta på. Många av sakerna är vintage och inköpta från alla möjliga delar av världen. Nedan listar jag mina favoriter som finns till försäljning just nu.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar