Annons
Annons


Besök på The Strand


Atriet i den nya matsalen är dekorerat med 370 lampor

Under ledning av arkitektbyrån Wingårdhs genomgår Radisson Blu Strand Hotel just nu en stor och spännande förvandling. Hotellet som ligger invid Nybroviken har över hundraåriga anor och mycket historia innanför väggarna. Genom att ta till vara på detta men samtidigt ge interiörerna ett nytt uttryck skapas ett spännande koncept som garanterat kommer att locka många hotellgäster men även Stockholmare.

Annons

Lagom till våren ska hela hotellet ha renoverats, men redan nu står vissa rum färdiga, samt lobby, konferens och inte minst det nya restaurangkonceptet The Strand. Vi på Residence fick äran att vara bland de första att besöka den nya miljön och testa menyn. Förutom en fantastisk 3-rätterslunch i matsalen bjöds vi på lokalproducerade drinkar uppe på takterrassen. Och när jag säger lokalproducerade menar jag verkligen det, många av grönsakerna och örterna som används både i köket och baren odlas nämligen uppe på hotellets tak!

Baren på The Strand

Barmästaren serverar drinkar på egenodlade morötter

Takterrassen bjuder på Stockholms kanske bästa utsikt och står öppen utvalda dagar under sommaren

Hör uppe på taket odlas alltså mycket av de grönsaker och örter som används i både drinkar och maträtter. På bilden skymtar morotslandet i förgrunden.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar