Annons
Annons


Belgisk villa signerad Yovanovitch


Pierre Yovanovitch är en stor källa till inspiration för mig i mitt arbete. Ett av hans senaste uppdrag var att förvandla en villa i Belgien åt en familj. Huset som är byggt 1910 hade alla de rätta arkitektoniska förutsättningarna, men efter att det använts som kontor under många år behövde det ett helhetsgrepp för att återfå sin själ.

Annons

Architectural Digest släppte nyligen ett reportage från hemmet där det färdiga resultatet visas upp. Det jag tar med mig från dessa bilder är den fina färgsättningen, de välbevarade originaldetaljerna och de vackra materialvalen. Yovanovitch har på ett väldigt fint sätt lyckats sammanföra gammalt med nytt, hårt med mjukt och kallt med varmt. Jag gillar särskilt hur de svalt petroleumblå tonerna passar ihop med de varma roströda färgerna.

Alla bilder via Architectural Digest.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar