Annons
Annons


Anour I Model


Jag har varit på jakt efter en passande takkrona till våningen på Södermalm som jag jobbar med. Den ska hänga i matsalen ovan det bord som jag designade och visade i detta inlägg. Bordet är 245 cm långt, så det behövs något ganska stort ovanför, men jag vill ändå inte skymma den fantastiska utsikten för mycket.

Annons

Den perfekta lampan för det här rummet blev I Model från Anour. Lampan tar trots sitt enkla och strama formspråk för sig ordentligt, utan att konkurrera för mycket med övrig inredning och utsikt. Den går dessutom att få i flera olika längder och ett tiotal olika material och ytbehandlingar. För detta projekt valde jag varianten i borstad mässing. Jag valde också längden 150 cm för jag tror det kommer bli absolut bäst till bordets längd.

Jag valde utförandet borstad mässing för detta projekt, men lampan finns i många olika material och ytbehandlingar. En favorit är oxiderad koppar.

Anour har flera olika modeller i sitt sortiment, här syns några.

Skrivbordslampan är fantastiskt fin, här i mässing.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar