Annons
Annons


5 Auktionsfavoriter just nu


Under 2018 ska jag göra mitt bästa för att minska min konsumtion av nyproducerade saker, både privat och arbetsmässigt. När det kommer till mitt yrke kommer detta innebära att jag i allt större utsträckning kommer att leta efter möbler, konst och detaljer hos auktionshus och på andrahandsmarknaden. Det finns så mycket fint och unikt att hitta där ute och detta ska jag försöka övertyga mina kunder om i allt större utsträckning.

Annons

Mycket på andrahandsmarknaden är såklart i fantastiskt bra skick och kan flytta rakt in i de allra finaste hemmen, men jag har tidigare också visat här hur jag har klätt om och förvandlat gamla slitna fynd till riktiga skönheter. Det enda som behövs är lite kunskap, tid och kärlek. Som hjälp på traven vill jag igen tipsa om Auktionstipset, siten som samlar det bästa från Sveriges onlineauktioner på ett och samma ställe. Här nedan kommer mina fem favoriter just nu!


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar